TRAININGEN

Bootcamp Vrijdag19juni 12 e1598118192999

Bootcamp

Weer of geen weer: iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag ben je welkom op de parkeerplaats bij Daam Fockemalaan voor de bootcamptraining van Arnhem. We noemen het bootcamp, zodat het duidelijk is dat je buiten traint. Maar eigenlijk doe je een uur fysieke kracht-, conditie- en snelheidstraining. Iedere training is anders, zowel qua inhoud als qua vorm. De ene keer train je in het bos, de andere keer op een van de velden van Sportpark ’t Cranevelt. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat voorop. Daarom bestaat de trainingsgroep uit max. 10 personen.

1 op 1 en/of 1 op 2

Een half uur of een uur intensief fysiek trainen in de buitenlucht, met volledige aandacht en… in je eentje óf met z’n tweeën! Kies je voor 1 op 1 training dan bepaal jij het moment waarop je traint en past de training beter bij wat jij nodig hebt (en de specifieke doelen die je wilt behalen). Daardoor word je nog sneller een beetje beter! Wil je af en toe ook met andere mensen trainen? Combineer de 1 op 1 training met de bootcamp training! Wij zorgen ervoor dat de trainingen goed op elkaar zijn afgestemd.

Bootcamp Zondag21juni 51
KinderBootcamp Maandag22juni 22

Kinderbootcamp

Rennen, springen, gooien, klimmen, samenwerken, vallen en opstaan. Basisvaardigheden die op maandag en vrijdag langskomen tijdens de kinderbootcamp! Iedere training doen we andere spelletjes, dus je leert ook wat winnen en verliezen is. Heel goed voor je zelfvertrouwen, super leuk als je graag buiten bent en handig voor andere sporten! Er is een groep kinderen van 6 t/m 9 jaar en van 10 t/m 13 jaar. Voor beide groepen start de training op hetzelfde tijdstip.

Bedrijfssport

Trainen en bewegen is belangrijk voor iedereen (ja trainen is echt iets anders dan bewegen)! Juist om op de werkvloer kwaliteit te blijven leveren, wil je de balans tussen fysieke en lichamelijk inspanning behouden. Voor mensen die veel zitten op een werkdag en zich mentaal flink inspannen is trainen dus extra belangrijk! Maak samen met ons een trainingsprogramma dat past bij jullie bedrijf. Wij geloven heel erg in de kracht van buiten trainen, maar als jullie een ruimte binnen hebben kan dat natuurlijk ook!

Bootcamp Zondag21juni 38

f.a.q.

Meest gestelde vragen

Via de contactpagina stuur je Wouter en Judith een bericht een laat je weten dat je mee wilt trainen met de bootcamp of een gratis 30min 1 op 1 training wilt plannen.

We verzamelen op de parkeerplaats bij Daam Fockemalaan 2 in Arnhem. Vanuit daar trainen we of in Park Zypendael of op een van de velden op Sportpark ’t Cranevelt.

Zorg voor sportschoenen en een outfit die vies mag worden. Draag laagjes; kleed je liever te warm dan te koud, je kunt altijd iets uit doen!

De bootcamp gaat altijd door. Weer of geen weer, we zijn bikkels en wat gespetter houdt ons niet tegen. 

Afhankelijk van de groei van de leden en de drukte van de seizoenen komen er trainingsmomenten bij. Zoals gezegd trainen we met maximaal 10 mensen in een groep. Voor actuele trainingstijden kijk je op de ‘tijden’ pagina. 1 op 1 training is mogelijk op iedere doordeweekse dag.

Zeker! Kom beginnen en wij zorgen ervoor dat jij een training krijgt op jouw niveau.

 

Je mag bij ons 3x gratis meedoen met de bootcamp. Ook de eerste 1 op 1 training (30min) is gratis. Zo kun je ervaren of je onze bootcamp leuk vindt en of trainen met onze bikkels bij je past. Vervolgens kun je kiezen voor een stempelkaart of een abonnement. Voor de kosten kijk je op de pagina ‘tarieven’.

Wij hebben elke training een tas bij ons waar je sleutels, telefoon of andere spullen in kan stoppen zodat je onbezorgd kan trainen.

"Het is goed voor mij dat zij er zijn. Na een hardnekkig voetblessure heb ik weer plezier gevonden in trainen. Samen met écht leuke mensen bikkelen en lol hebben: dat doet mij goed! Mentaal en lichamelijk!"
Portretten 3
Fabiola
"Tijdens de training is het altijd gezellig en we doen leuke spelletjes. Sporten is goed voor je en buiten sporten vind ik fijn. De kinderbootcamp is een fijne omgeving."

Portretten 15
Gijs
"Weet je waarom ik bootcamp zo leuk vind? Omdat het buiten is en ik gewoon lekker kan rennen. Ik word ook nog eens heel erg sterk."

Portretten 16
Sophie
"Buiten trainen met Wouter en Judith is heerlijk. Uitdagend, met kennis van zaken en heel veel plezier. De mogelijkheid om flexibel en vaak te trainen, in een relaxte groep of 1 op 1 maakt het plaatje compleet."
Portretten 11 e1598116409184
Britt & Arjen
Bootcamp

Bootcamp Arnhem

Judith en Wouter kunnen je met hun ervaring enorm goed persoonlijk begeleiden. Ze zijn twee gedreven sporters die rekening met je houden. En wanneer je niet komt opdagen word je thuis opgehaald… Grapje! 😉